Среща с Дядо Коледа

Коледно настроение завладя малки и големи в ДГ № 6 „Камбанка“. След като изпратиха своите писма до Северния полюс, децата с огромно вълнение очакваха срещата си с Дядо Коледа. И тя не закъсня. На 16.12.2022 г. малчуганите от детското заведение посрещнаха белобрадия старец. Те го поздравиха с танци, песни и стихотворения, а Дядо Коледа развърза големия чувал и раздаде подаръци за всички. Срещата беше вълнуваща и ще топли детските сърца до следващата година.

Посещение в Регионална библиотека „Захарий Княжески“, град Стара Загора

На 25.11.2022 г. възпитаниците на ДГ № 6 „Камбанка“, гр. Стара Загора, участваха в инициатива, организирана от Община Стара Загора. Събитието се проведе в Регионалната библиотека „Захарий Княжески“. Темата беше свързана с Офлайн поредицата за деца „Детска екологична поредица“ на Николай Татаров и Пепа Павлова.  Авторите прочетоха откъс от произведенията си и засегнаха темата „Пчелите, техният принос и опазването им“. Децата отговаряха на въпроси и впечатляваха със знания и умения. За награда получиха материали за оцветяване. След  това децата бяха интервюирани от Радио Стара Загора-БНР. За децата беше забавно и в същото време обогатиха знанията си.

Да се докоснеш до магията

Истинско магично шоу се разигра за децата от ДГ № 6 „Камбанка“, когато „Спектакълът най-интересните детски фокуси“ гостува в детското заведение. По изключително интересен и увлекателен начин за децата бяха представени различни фокуси. Някои от малчуганите влязоха в роля на асистенти на фокусника Фикси. Впечатлени от програмата възпитаниците на детската градина с нетърпение очакват още срещи с магичния свят.

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.